Enquête Mantelzorg Zeist

 

Voor een onderzoek naar mantelzorg in Zeist nodigen we u uit om een digitale vragenlijst in te vullen. Dit onderzoek is in opdracht van het Steunpunt Mantelzorg en de gemeente Zeist en wordt uitgevoerd door MantelzorgNL. 

 

Uw ervaringen

In de gemeente Zeist willen we onderzoeken wat de wensen en behoefte van mantelzorgers zijn om de ondersteuning (nog) beter aan te laten sluiten bij wat nodig is. We zijn vooral op zoek naar wat ú nodig heeft om mantelzorg te verlenen, op een manier die bij u in uw leven past. We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen als mantelzorger en waarderen het zeer als u meedoet met het onderzoek.

Bent u mantelzorger en woont u of degene voor wie u zorgt in de gemeente Zeist? Vul dan alstublieft de vragenlijst in. Het invullen van de online vragenlijst kost u ongeveer 15 minuten. De vragenlijst wordt anoniem verwerkt.  Als dank voor het invullen verloten we een aantal waardebonnen. 

En wilt u met ons meedenken en een bijdrage leveren aan het verbeteren van de ondersteuning van mantelzorgers in Zeist? Dit kunt u ook aangeven in de vragenlijst. 

Opmerking: ook als u uw contactgegevens invult (om mee te loten voor de bon en/of om aan te geven dat we u mogen benaderen om mee te denken) worden uw antwoorden op de vragenlijst anoniem verwerkt. De vragenlijst wordt losgekoppeld en antwoorden zijn niet te herleiden naar individuele personen.

Hulp bij het invullen

Bent u niet voldoende vaardig met de computer?
Misschien heeft u iemand in uw omgeving die u hierbij behulpzaam kan zijn.
Lukt dit niet, bel dan naar: 030 – 692 53 19. Wij helpen u graag verder.
Als u uw naam, telefoonnummer en ‘hulp bij vragenlijst’ op de voicemail inspreekt, wordt u teruggebeld. 

Vragenlijst

Met de volgende link kunt u de vragenlijst invullen op uw computer: enquête behoeftepeiling.

Met de QR-code kunt u de vragenlijst invullen op uw telefoon: 

 

 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Contact

Steunpunt Mantelzorg Zeist
't Noorderpunt, Laan van Vollenhove
1014, 3706 AH Zeist

030 - 692 53 19 
info@mantelzorgzeist.nl

Volg ons online

 
 
 
 
Cookie-instellingen