Training 'Het goede gesprek'

157 keer bekeken 0 reacties

Begin

26-03-2024 om 13:30

Einde

26-03-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In deze training leer je hoe je in 8 stappen het gesprek kunt aangaan over iets wat je dwars zit en waarbij je wilt voorkomen dat de ander zich gekwetst voelt of boos wordt.

Voor wie?
Deze training is bedoeld iedereen met interesse in het onderwerp, die woont of werkt in de gemeente Zeist of omgeving. Vind je het soms lastig om gevoelens en eigen beleving onder woorden te brengen zonder dat het de (werk- of privé-) relatie schaadt? Dan is deze training echt iets voor jou.

Inhoud
Telkens als je vastloopt in een gesprek, is er een issue dat je niet of niet effectief bespreekt en moet je terug naar de kern. Hoe verwoord je jouw beleving zonder dat het de relatie schaadt? Hoe ga je terug naar de basis van het gesprek? Hoe signaleer je onveiligheid? En hoe kun je het beste omgaan met de reactie van degene die tegenover je zit? Daar gaan we in deze training mee aan de slag!

Programma
Na de kennismaking, beginnen we met een stukje theorie. Vervolgens gaan we het gesprek aan met elkaar en oefenen we met enkele voorbeelden. Tot slot formuleren we concrete acties hoe we het geleerde in de praktijk gaan brengen.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 26 maart
  • Tijden: inloop 13.15 uur; training 13.30 tot 17.00 uur
  • Locatie: Wijkcentrum De Koppeling, De Clomp 1904 in Zeist-West
  • Trainer: Carolien Bruinink
  • Kosten: we kunnen deze training gratis aanbieden
  • Maximum aantal deelnemers: 16

Deelnemen?
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan via onderstaande knop. De aanmelding verloopt via de website van de Vrijwilligerscentrale. Na je aanmelding ontvang je van hen een bevestiging. Mocht je na je aanmelding nog vragen hebben, stuur dan een mail naar marion@vczeist.nl

Aanmelden

Contact

Steunpunt Mantelzorg Zeist
't Noorderpunt, Laan van Vollenhove
1014, 3706 AH Zeist

030 - 692 53 19 
info@mantelzorgzeist.nl

Volg ons online

 
 
 
 
Cookie-instellingen