Ontmoetingsgroep mantelzorg en dementie

19-01-2024
110 keer bekeken

Deelname aan de ontmoetingsgroep mantelzorg en dementie biedt gerichte informatie en uitwisseling met anderen die een vergelijkbaar proces doormaken.

Deelname aan de ontmoetingsgroep: iets voor u?

Als uw partner of familielid te maken krijgt met dementie heeft dit ook een grote impact op úw leven. Als mantelzorger komt er in de loop van de tijd veel op u af. Het omgaan met de veranderingen, de extra zorg en begeleiding, het regelen van de nodige hulp en het nemen van beslissingen. Deelname aan de ontmoetingsgroep mantelzorg en dementie biedt gerichte informatie en uitwisseling met anderen die een vergelijkbaar proces doormaken.

Organisatie en begeleiding

De ontmoetingsgroep wordt georganiseerd door het Ontmoetingscentrum Zeist en het Steunpunt Mantelzorg Zeist. Er is een ervaren begeleider bij de bijeenkomsten aanwezig. Iedere eerste woensdagochtend vindt een bijeenkomst plaats met een thema. Op de achterzijde vindt u het programma van de eerste helft van 2024.

Na aanmelding kunt u aan alle bijeenkomsten deelnemen. Het is ook mogelijk om af en toe of eenmalig deel te nemen aan een bijeenkomst. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Vervangende zorg nodig?

Indien u de ontmoetingsgroep wilt bezoeken, maar vervangende zorg nodig heeft voor uw naaste, dan kijkt het Ontmoetingscentrum Zeist samen met u naar mogelijkheden.

Info en aanmelden

Tijd: Iedere eerste woensdag van de maand van 10.00-11.30 uur

Aanmelden: E: info@mantelzorgzeist.nl  T: 030-692 53 19

Afbeeldingen

Contact

Steunpunt Mantelzorg Zeist
't Noorderpunt, Laan van Vollenhove
1014, 3706 AH Zeist

030 - 692 53 19 
info@mantelzorgzeist.nl

Volg ons online

 
 
 
 
Cookie-instellingen