AA Grotere letters

U bent hier

training voor professionals

Training: Goed samenspel, hoe doe je dat?

Maatwerk
Hoe zorgt u voor een goed samenspel in uw organisatie en bereikt u dat u in de praktijk ieders inzet en deskundigheid (van cliënt, mantelzorger(s) en professional(s)) zo goed mogelijk gebruikt? Het Steunpunt Mantelzorg Zeist biedt trainingen voor professionals. We gaan in op het samenspel en wat nodig is om in gesprek te gaan met de cliënt en familie om samen de zorg vorm te geven.

Wij geven deze training 'op maat', afgestemd op de wensen van úw organisatie. Deze training hebben we al voor de Thuiszorg, de VVT en de revalidatie ontwikkeld. Een greep uit de evaluaties van de deelnemers:

  • "Boven verwachting, veel stof om over na te denken en om mee aan de slag te gaan."
  • "Voor aanvang van de training had ik het gevoel van we moeten weer. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren! Toepasbaar in de praktijk."
  • "Het geeft je weer een ingang om na te blijven denken om gesprek te voeren."

Als u meer wilt weten kunt u contact met ons opnemen via  030 - 692 53 19 of info@mantelzorgzeist.nl

Open inschrijfcursus
Wilt u de samenwerking tussen professionals en mantelzorgers/vrijwilligers binnen uw werk verbeteren? Meld u zich dan aan voor onze training 'Samenspel, hoe doe je dat?'. De training staat open voor zorgprofessionals, verpleegkundigen en verzorgenden, en duurt één dagdeel.
In de training kijken we naar de relatie tussen zorgvrager, naaste(n) en professional.

Als u meer wilt weten kunt u contact met ons opnemen via  030 - 692 53 19 of info@mantelzorgzeist.nl