AA Grotere letters

U bent hier

over ons

De medewerkers van het Steunpunt Mantelzorg zijn:

  • Mariska Hoencamp
  • Vanessa Houthuizen
  • Cathalijne Huson
  • Lia Joosen
  • Ams Slemmers

Onze kantoorvrijwilligers zijn:

  • Emile en Esther

Daarnaast mogen wij op de inzet van veel bezoekvrijwilligers rekenen.

medewerker stelt zich voor

Mariska Hoencamp 

Vanaf 1 maart maak ik deel uit van het team van Steunpunt Mantelzorg Zeist. Ik ga me vooral bezighouden met netwerk- en beleidsontwikkeling op het gebied van mantelzorg.
In mijn vorige functie heb ik me jarenlang met hart en ziel ingezet om de ondersteuningsstructuur voor mantelzorgers in Utrecht (verder) te versterken. Mantelzorg gaat soms de eigen veerkracht (even) te boven en dan is het van belang dat de juiste ondersteuning beschikbaar is. Ook in mijn persoonlijke leven heb ik ervaren dat hulp voor mantelzorgers niet altijd gemakkelijk te vinden is.
Graag wil ik er, samen met mijn collega’s en andere beroepskrachten, ook in Zeist voor zorgen dat mantelzorgers zich gezien, gehoord en geholpen voelen.
Je kunt mij bereiken op 06 10941156 of via [email protected].

 

stagiaires

Wil jij graag een leuke uitdagende stage met veel mogelijkheden binnen een leuk team, laat het ons dan weten! We hebben uiteenlopende stageplaatsen in de aanbieding. Drie stagiaires zijn je al voorgegaan van de opleiding HBO commcercieel communicatie management en sociaal juridische dienstverlening. Ben jij bezig met een MBO stage dan ben je ook welkom bij ons!

vrijwilligers

Wij werken graag met vrijwilligers en stagiaires. Sterker nog, wij kunnen niet zonder deze hulp en daarom zijn we op zoek naar u. Wat wij bij het Steunpunt Mantelzorg belangrijk vinden, is dat iedereen zich op zijn/haar plek voelt en zich lekker voelt in het werk wat hij/zij doet. We kijken naar kwaliteiten en hoe we elkaar daarin kunnen versterken en aanvullen. Dat kan op verschillende plekken. U kunt als bezoekvrijwilliger terecht (het bezoeken van mensen van 55+), maar ook voor kantoorvrijwilligers, communicatievrijwilligers en stagiaires zijn verschillende klussen te bedenken.