AA Grotere letters

U bent hier

het Steunpunt Mantelzorg Zeist

Mantelzorgen is geen keuze het overkomt je en kan veel vragen oproepen en/of  stelt je voor dilemma’s. Het Steunpunt Mantelzorg biedt ondersteuning bij het vinden van oplossingen die aansluiten bij úw individuele situatie. U kunt bij ons terecht voor advies en informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Het Steunpunt is er voor iedereen die, korte of langere tijd, intensief zorgt voor een naaste met een ziekte en/of beperking. Dit kan zijn een partner, broer of zus, ouder, vriend of buur. Naast individueel advies, organiseren wij  activiteiten zoals informatiebijeenkomsten en contactgroepen. Zie voor meer informatie onze nieuwskaart "zomer 2020" en onze agenda.

Wie zijn wij

Het team Steunpunt Mantelzorg Zeist bestaat uit:

Vrijwilligers: Esther Bruins en Emile Schrijvers

bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren via telefoonnummer 030 - 692 53 19  of info@mantelzorgzeist.nl.

Als u de voicemail inspreekt, uw naam en telefoonnummer vermeldt samen met uw vraag, dan wordt u binnen een á twee dagen teruggebeld.          

registreren          

Als u zich registreert als mantelzorger dan ontvangt u alle informatie per mail die relevant is voor mantelzorgers in de regio Zeist. De gegevens die u doorgeeft slaan we op in ons systeem, uitsluitend voor intern gebruik door Steunpunt Mantelzorg Zeist. Per adres ontvangt u gratis ons magazine ‘VoorElkaar'.

Klik hier om u te registreren als mantelzorger.