AA Grotere letters

U bent hier

mantelzorgcompliment

Zorgt u intensief voor een ander? Of kent u iemand die dat doet?

Dan is het Mantelzorgcompliment hiervoor bedoeld. Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd, in de war of een beperking heeft?

En ligt de zorg vooral bij u? Of is er iemand in uw omgeving een familielid, vriend of buur - voor wie uw hulp onmisbaar is? 

Dan wil de gemeente Zeist u heel graag waarderen voor wat u doet. Als mantelzorger bent u veel belangrijker dan u zelf misschien denkt.
Namens de gemeente bieden wij u daarom het Mantelzorgcompliment aan.

Het Mantelzorgcompliment Zeist is een tegoedbon die besteed kan worden aan een van de vele activiteiten, bijvoorbeeld een lekkere lunch, een voorstelling, iets op het gebied van wellness, een goed boek, een verrassingstas of iets anders, naar éigen keuze.

Mantelzorgcompliment 2018

Het Mantelzorgcompliment werd in 2018 volgens dezelfde formule voortgezet als voorgaande jaren. Mantelzorgers die zorgen voor iemand die in Zeist woont, konden tot 1 december het Mantelzorgcompliment bij ons aanvragen. Het Mantelzorgcompliment is een tegoedbon met diverse bestedingsmogelijkheden. Het Mantelzorgcompliment 2018 kan niet meer worden besteed.

Klik hier om de bestedingsmogelijkheden van het mantelzorgcompliment 2018 te bekijken.

hoe

  • De mantelzorger ontvangt  binnen 3 weken na aanmelding van ons een tegoedbon met een veelheid aan keuzemogelijkheden.
  • De mantelzorger kiest zelf de activiteit en ‘betaalt’ met de bon.
  • Iedere mantelzorger kan het Mantelzorgcompliment per jaar één keer ontvangen.
  • Meerdere mantelzorgers rondom dezelfde persoon - ook thuiswonende kinderen - komen allemaal voor het compliment in aanmerking.
  • De mantelzorger wordt geregistreerd bij Steunpunt Mantelzorg.
  • Wij registreren uw gegevens uitsluitend voor intern gebruik.

 

Gemeente Zeist