AA Grotere letters

U bent hier

mantelzorgcompliment

Zorgt u intensief voor een ander? Of kent u iemand die dat doet?

Dan is het Mantelzorgcompliment hiervoor bedoeld. Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd, in de war of een beperking heeft?

En ligt de zorg vooral bij u? Of is er iemand in uw omgeving een familielid, vriend of buur - voor wie uw hulp onmisbaar is? 

Dan wil de gemeente Zeist u heel graag waarderen voor wat u doet. Als mantelzorger bent u veel belangrijker dan u zelf misschien denkt.
Namens de gemeente bieden wij u daarom het Mantelzorgcompliment aan.

Het Mantelzorgcompliment Zeist is een tegoedbon die besteed kan worden aan een van de vele activiteiten, bijvoorbeeld een lekkere lunch, een voorstelling, iets op het gebied van wellness, een goed boek, een verrassingstas of iets anders, naar éigen keuze.

Aanmelden voor het Mantelzorgcompliment 2017 kon tot en met 1 december 2017. Besteding van het Mantelzorgcompliment is mogelijk tot en met 28 februari 2018.

Klik hier voor de mogelijkheden van het Mantelzorgcompliment 2017.

Eind mei heeft wethouder Fluitman symbolisch het eerste Mantelzorgcompliment 2017 uitgereikt aan mantelzorger Frans Kersten. Klik hier voor het verslag van een interview met Frans Kersten.

hoe

  • De mantelzorger ontvangt  binnen 3 weken na aanmelding van ons een tegoedbon met een veelheid aan keuzemogelijkheden.
  • De mantelzorger kiest zelf de activiteit en ‘betaalt’ met de bon.
  • Iedere mantelzorger kan het Mantelzorgcompliment per jaar één keer ontvangen.
  • Meerdere mantelzorgers rondom dezelfde persoon - ook thuiswonende kinderen - komen allemaal voor het compliment in aanmerking.
  • De mantelzorger ontvangt het gratis Magazine ‘VoorElkaar’.

 

Gemeente Zeist