AA Grotere letters

U bent hier

mantelzorgcompliment

Zorgt u intensief voor een ander? Of kent u iemand die dat doet?

Dan is het Mantelzorgcompliment hiervoor bedoeld. Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd, in de war of een beperking heeft?

En ligt de zorg vooral bij u? Of is er iemand in uw omgeving een familielid, vriend of buur - voor wie uw hulp onmisbaar is? 

Dan wil de gemeente Zeist u heel graag waarderen voor wat u doet. Als mantelzorger bent u veel belangrijker dan u zelf misschien denkt.
Namens de gemeente bieden wij u daarom het Mantelzorgcompliment aan.

Het Mantelzorgcompliment Zeist is een tegoedbon die besteed kan worden aan een van de vele activiteiten, bijvoorbeeld een lekkere lunch, een voorstelling, iets op het gebied van wellness, een goed boek, een verrassingstas of iets anders, naar éigen keuze.

Mantelzorgcompliment Zeist 2017

Wij kijken terug op een succesvol jaar, waarin weer 150 personen méér het mantelzorgcompliment ontvangen hebben dan in 2016 (1106  t.o.v. 960). Wij willen alle aanbieders langs deze weg nog eens bedanken. Met elkaar bieden jullie een veelzijdig palet aan keuzes waardoor mantelzorgers zich gewaardeerd kunnen weten.

De uitgereikte tegoedbonnen zijn nog niet allemaal besteed. Wij hebben de mantelzorgers die hun compliment nog niet besteed hadden hierover vorige week een email getuurd. Vanaf 1 maart zijn de bonnen niet meer geldig, ze hoeven dan dus niet meer als betaalmiddel te worden geaccepteerd.

Alle tegoedbonnen die voor 1 maart besteed kunnen bij ons gedeclareerd worden vóór 1 april 2018. Op de gebruikelijke wijze, dus met een factuur voor het aantal bestede tegoedbonnen maal 30 euro, ovv de nummers die op de tegoedbonnen staan en met (kopieën van) de tegoedbonnen.

Postadres:

MeanderOmnium

Steunpunt Mantelzorg Zeist

Postbus 153

3700 AD Zeist

Of via [email protected]

 

Vooruitblik 2018

Het Mantelzorgcompliment zal in 2018 volgens dezelfde formule worden voortgezet. Wilt u weer meedoen en heeft u uw aanbod nog niet aan ons doorgegeven? Stuur ons even een berichtje ([email protected]), met korte omschrijving waaraan de mantelzorger zijn mantelzorgcompliment bij u kan besteden en wat u extra biedt. Als u er een leuke foto bij heeft houden wij ons aanbevolen.

Pas in de zomer zullen de nieuwe mantelzorgcomplimenten worden uitgereikt en besteed kunnen worden.

 

Klik hier voor de mogelijkheden van het Mantelzorgcompliment 2017.

Eind mei heeft wethouder Fluitman symbolisch het eerste Mantelzorgcompliment 2017 uitgereikt aan mantelzorger Frans Kersten. Klik hier voor het verslag van een interview met Frans Kersten.

hoe

  • De mantelzorger ontvangt  binnen 3 weken na aanmelding van ons een tegoedbon met een veelheid aan keuzemogelijkheden.
  • De mantelzorger kiest zelf de activiteit en ‘betaalt’ met de bon.
  • Iedere mantelzorger kan het Mantelzorgcompliment per jaar één keer ontvangen.
  • Meerdere mantelzorgers rondom dezelfde persoon - ook thuiswonende kinderen - komen allemaal voor het compliment in aanmerking.
  • De mantelzorger ontvangt het gratis Magazine ‘VoorElkaar’.

 

Gemeente Zeist