AA Grotere letters

U bent hier

Dag van de Mantelzorg 2018

 

 

Mantelzorg mag naam hebben, dat was dit jaar het thema waarmee er rond 10 november lokaal en landelijk aandacht gevraagd werd voor het onderwerp mantelzorg.
Op zo’n 15 locaties konden mantelzorgers op en rond de Dag van de Mantelzorg terecht voor ontmoeting en een kleine attentie.

Hieronder een kleine impressie.

 

 

 

dankwoord wethouder Fluitman

Mantelzorg móet naam hebben

Mantelzorgers die ik spreek zeggen vaak: ‘Ach, wat ik doe mag geen naam hebben; het is toch vanzelfsprekend.’ Dat raakt mij iedere keer weer. Daarom vind ik het thema van de Dag van de Mantelzorg, ‘Mantelzorg mag naam hebben’, ook goed gekozen. Ik zou daar zelf van willen maken: mantelzorg moét naam hebben. Het is zo belangrijk wat mantelzorgers doen. Zij zorgen vaak onvoorwaardelijk voor een ander. 

Namens de gemeente wil ik graag mijn waardering uitspreken voor al die mantelzorgers in Zeist, jong en oud, die iedere dag klaar staan voor een ander. Ik vind het mooi om te zien dat zoveel organisaties deze dag aangrijpen om leuke activiteiten te organiseren voor ‘hun’ mantelzorgers. Ik hoop dat héél veel mantelzorgers zich op of rond 10 november laten verrassen!

Marcel Fluitman, wethouder Zorg, Welzijn, Kunst & Cultuur en Dienstverlening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten waaraan u op de Dag van de Mantelzorg kon deelnemen.

 

                                                                                   

Handmassage in het Diakonessenhuis