AA Grotere letters

U bent hier

Dag van de Mantelzorg 2017

Steunpunt Mantelzorg Zeist kijkt terug op een ruim en gevarieerd aanbod aan activiteiten en andere attenties voor mantelzorgers. Deze werden voor een groot deel georganiseerd door (zorg-) organisaties uit Zeist, voor hun ‘eigen’ mantelzorgers of open voor alle mantelzorgergers van Zeist.

Enorm bedankt organisatoren!

Voor een impressie klik hier.

 

evaluatie

Wij zijn benieuwd hoe u op de Dag van de Mantelzorg terugkijkt. Wat ging goed, wat kan beter? Doet u volgend jaar weer mee…?

Klik hier om de enquête over de Dag voor de Mantelzorg 2017 in te vullen. 
Alvast bedankt.

 

subsidie

Met de organisatoren heeft Steunpunt Mantelzorg een afspraak gemaakt over een tegemoetkoming in de gemaakte kosten voor de Dag vd Mantelzorg 2017. Om dit bedrag daadwerkelijk te ontvangen hebben wij een factuur nodig van uw organisatie aan onze organisatie. Vermeld duidelijk dat het om de Dag van de Mantelzorg gaat (en indien van toepassing de naam van de afdeling).

Stuur deze factuur vóór 15 december naar:

MeanderOmnium
Steunpunt Mantelzorg Zeist
Postbus 153
3700 AD Zeist
 

U mag de factuur met deze adressering ook mailen, naar [email protected]

 

dag van de mantelzorg in voorgaande jaren

Sinds 2015 kunnen mantelzorgers in de gemeente Zeist op en rondom 10 november uit een breed palet aan activiteiten en bijeenkomsten kiezen. Denk daarbij aan een avond met een lezing en een hapje en drankje na, een workshop naar keuze gevolgd door een lunch, een markt met als thema ‘Iets leuks voor mijzelf’, enz. Zeist kan terugkijken op een geslaagde Dag van de Mantelzorg 2016!

Vijftien organisaties in Zeist organiseerden totaal achttien activiteiten voor mantelzorgers in de week rond de Dag van de Mantelzorg op 10 november.

Op diverse plaatsen en momenten konden mantelzorgers meedoen aan een van de georganiseerde activiteiten. Bij de evenementen was naast de organisator vaak ook een medeorganisator betrokken, die bv een ruimte gratis beschikbaar stelde. Vele uitvoerenden hebben belangeloos hun talenten ingezet, bijvoorbeeld op muzikaal gebied.

Het aanbod was divers: voor jong en oud, overdag of ’s avonds. Van concert tot high tea, van een bloemetje tot  fotosessie, van boottocht tot handmassage enzovoort.

Met elkaar hebben de organisatoren in 2016 zo’n 300 mantelzorgers bij activiteiten kunnen verwelkomen. Daarnaast heeft een aantal grote organisaties op de Dag van de Mantelzorg een attentie gestuurd of gegeven aan alle mantelzorgers van hun cliënten.

Het overzicht van de activiteiten die hebben plaatsgevonden vindt u hier

organisatie

In het organisatiecomité van de Dag van de Mantelzorg Zeist 2017 zijn de volgende organisaties vertegenwoordigd:

Ontmoetingscentrum Zeist; Sociëteit de Boulevard Warande; Zorggroep Charim; Alzheimer Nederland, afd. Zeist e.o.; ASZ (namens de Samenwerkende Bonden van Ouderen); en Steunpunt Mantelzorg Zeist.
De financier is Gemeente Zeist.