AA Grotere letters

U bent hier

Launch your future, Take care

Dance, Art en Sunshine tijdens ‘Event’ voor jonge mantelzorgers (JMZ) 

Zaterdag 12 juni was er van alles te doen in het zonovergoten KunstenHuis in Zeist. Als afsluiting van de Week van de Jonge Mantelzorger vond er een leuke bijeenkomst plaats met creatieve workshops. Jonge mantelzorgers hebben een vader/moeder/broer/zus, die dagelijks zorg/hulp of steun nodig heeft vanwege een ziekte of beperking, dat heeft impact op het hele gezin. Deze middag stond in het teken van ontspanning en inspiratie, speciaal voor deze jongeren.

De bijeenkomst was onderdeel van een bijzondere samenwerking van het Steunpunt Mantelzorg Zeist en het team van het Maatschappelijk Diensttijd ProjectLaunchYourFuture. Naast dat er gedanst en getekend werd, werd door het multimedia-team van LaunchYourFuture opnames gemaakt voor een film over JMZ.

Klik hier om de website van Launch your future te bezoeken. 

Steunpunt Mantelzorg Zeist: “Deze middag informeerden we de JMZ’ers over de ‘Take Care’ groep van LaunchYourFuture die komend najaar van 2021 van start zal gaan. Een groep die een periode wekelijks bij elkaar komt om aan de slag te gaan met een creatief project,met ruimte voor hun ervaringen met mantelzorg. Een kans om ervaring op te doen met nieuwe skills, bijvoorbeeld op het gebied van multimedia.” Geïnteresseerden kunnen zich al aanmelden en worden op de hoogte gehouden. Leeftijd: 14 - +/- 24 jaar. Stuur een mail naar info@mantelzorgzeist.nl of app of bel naar 06 – 53747639 (Vanessa) / 06 21 87 19 30 (Brigitte) 
Instagram: share.caremantelzorgzeist / launchyourfuture