AA Grotere letters

U bent hier

activiteiten

andere jonge mantelzorgers ontmoeten?​

nieuwjaarwensentaart

Hoi!

Het Steunpunt Mantelzorg heeft in 2020 een paar leuke bijeenkomsten voor kinderen/jongeren op de planning staan. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen/jongeren vanaf +/- 7 jaar tot 21 jaar, die opgroeien met een broer/zus, of één van de ouders die voor lange tijd (of altijd) extra zorg, hulp of steun nodig heeft. Oftewel: jonge mantelzorgers! We starten het nieuwe jaar met een workshop ‘Maak een nieuwjaarswensentaart’.

Onder begeleiding van MamaYo (Yovanka Wiedeman) gaan we met elkaar creatief aan de slag om een taart te decoreren met als onderwerp: jouw wensen voor het nieuwe jaar 2020.

Locatie:                      Het Binnenbos, Hoog Kanje 186 in Zeist

Tijd:                            14:00 - 16:00 uur op zaterdag 11 januari 2020

Ben je erbij? We horen het graag vóór 4 januari 2020. Bel Vanessa (030 - 692 53 19) of mail naar [email protected]

Ook met vragen mag je mailen of een appje sturen naar: 06 53 747 639

Hartelijke groet,

Vanessa Houthuizen

activiteiten in 2018

- Aan de slag met speksteen !

Speksteen is zacht en mooi, iedereen kan er wat van maken. Tijdens deze workshop op 24 november krijg je tips en ga je met je eigen steen aan de slag. Je mag ervan maken wat je zelf wil, een mooie vorm, een dier, een schelp met edelsteentje, een voelsteen misschien een prehistorische vuistbijl, alles kan! Je bent van harte welkom, deelname is gratis. We gaan van 14:00 tot 16:00 samen aan de slag op het Wijksteunpunt Brinkhove, op Brinkhove 1 in Zeist.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Vanessa van het Steunpunt Mantelzorg: [email protected].

- Workshop cupcakes

Op zaterdag 21 april 2018 is er van 13:30 - 15:00 een workshop cupcakes maken bij Fiona's taarten op de Steynlaan 85 / 87 in zeist. Samen lekker creatief bezig zijn én iets lekkers om mee naar huis te nemen. Leer hoe je cupcakes met allemaal handige tools en uitstekers leuk kan decoreren. Fiona zal jullie handige tips geven zodat je voortaan zelf ook mooie cupcakes kan maken.

Met limonade en wat lekkers gaan we 6 cupcakes decoreren en meenemen in je eigen cupcake doos.

Als je het leuk vindt om mee te doen, kun je vóór 13 april een mailtje sturen naar Vanessa van het Steunpunt Mantelzorg: [email protected]

 

Eerdere activiteiten

- Spoorwegmuseum

Voor jonge mantelzorgers organiseren wij regelmatig leuke activiteiten. Zo zijn wij op 4 november 2017 naar het Spoorwegmuseum geweest!

- Sport en pizza party

​Op 20 mei 2017 organiseerde het Steunpunt Mantelzorg speciaal voor jonge mantelzorgers een Sport en Pizza party. Na veel leuke activiteiten in de sporthal gingen we onze eigen pizza's samenstellen en daarna gezellig opeten. 

- Ezelwandeling

heb je zelf een leuk idee? laat het ons weten!