Aanvragen

Vraag hier het Mantelzorgcompliment 2024 aan

Ben je dit jaar mantelzorger (geweest) en woont degene die de mantelzorg ontvangt in de gemeente Zeist, dan kun je het Mantelzorgcompliment 2024 aanvragen. Het Mantelzorgcompliment is een tegoedbon van € 30,- met diverse lokale bestedingsmogelijkheden. Aanvragen kan tot 22 november 2024. 

Ook al sta je al bij Steunpunt Mantelzorg Zeist ingeschreven, toch moet het Mantelzorgcompliment ieder jaar opnieuw worden aangevraagd. Je situatie kan immers veranderd zijn. 

Hoe werkt het?

  • met het aanvraagformulier meld je jezelf of een andere mantelzorger aan.
  • ongeveer een maand na de aanvraag ontvangt de mantelzorger het Mantelzorgcompliment via de post: dit is een tegoedbon met een overzicht van alle keuzemogelijkheden. 
  • het mantelzorgcompliment kan tot 1 maart 2025 besteed worden.
  • meerdere mantelzorgers rond dezelfde persoon kunnen in aanmerking komen voor het Mantelzorgcompliment.
  • een mantelzorger kan eens per jaar één mantelzorgcompliment ontvangen, ook al ben je mantelzorger voor meer dan één persoon.

Kinderen die opgroeien in een gezin waar veel zorg is, zijn ook mantelzorger. Zij worden ook wel JMZ genoemd (Jonge Mantelzorger). Dit jaar kunnen kinderen die geboren zijn tussen 2006 en 2018 een JMZ-Gift ontvangen. Deze wordt persoonlijk uitgereikt. Lees meer over de JMZ-Gift.

Vraag hier het Mantelzorgcompliment 2024 aan 

Hulp nodig met aanvragen? Neem dan even telefonisch contact op via 030-6925319. Twijfel je of je in aanmerking komt of heb je andere vragen? Bel ons gerust even om te overleggen. 

 

Contact

Steunpunt Mantelzorg Zeist
't Noorderpunt, Laan van Vollenhove
1014, 3706 AH Zeist

030 - 692 53 19 
info@mantelzorgzeist.nl

Volg ons online

 
 
 
 
Cookie-instellingen